½ φλιτζάνι λάδι
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού
2 αυγά
1 κουταλάκι κορν φλάουρ
Αλάτι, πιπέρι
- Κόβετε το κρέας σε μερίδες, το πλένετε, το στραγγίζετε και το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Βάζετε σε μια κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε το κρέας. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και συνεχίζετε το σοτάρισμα. Ρίχνετε δυο φλιτζάνια νερό και τα βράζετε, μέχρι να μαλακώσει λίγο το κρέας.
- Προσθέτετε το σέλινο και συνεχίζετε το βράσιμο, ώσπου να μείνουν με ένα φλιτζάνι ζωμό περίπου.
- Χτυπάτε σε ένα μπολ αυγά, ρίχνετε το κορν φλάουερ διαλυμένο σε τρεις κουταλιές νερό το χυμό του λεμονιού, λίγο ζωμό από το φαγητό, συνεχίζετε το χτύπημα και περιχύνετε το φαγητό. Ανακινείτε λίγο την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά για να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου