Κοτόπουλο ψιλοκομμένο
Χοιρινό ψιλοκομμένο
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελιές ψιλοκομμένες
Κρασί λευκό
Λίγο κάπαρη
Μαϊντανός
Λαδί
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι να τσιγαριστεί,Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τις ελιές. Στη συνέχεια προσθέτουμε το χοιρινό και μετά απο 10 λεπτά περίπου το κοτόπουλο,τα αφήνουμε να ψηθούν καλά.
Αφού ψηθούν το σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε για 10-15 λεπτά περίπου.Στη συνέχεια προσθέτουμε τη Κάπαρη το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε 5 λεπτά ακόμα.
Αφού ψηθούν το σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε για 10-15 λεπτά περίπου.Στη συνέχεια προσθέτουμε τη Κάπαρη το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε 5 λεπτά ακόμα.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Το χοιρινό και το κοτόπουλο τα μαρινάρουμε με αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,κάρυ,ταμπάσκο,ντομάτα ψιλοκομμένη και το αφήνουμε μια μέρα στο ψυγείο με τη μαρινάδα για να ''τραβήξει''
ο Ρατατούλης της Ικαριακής
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου