Ετικέτες

Ικαρία (240) Ελλάδα (136) Εκλογές 2010 (114) Περιφέρεια Β.Αιγαίου (107) Περιβάλλον (96) Ακτοπλοϊκό (71) Πολιτική (60) Πολιτισμός (55) Τ.Αυτοδιοίκηση (54) Κινητοποίηση (53) Σάμος (50) Ικαριώτες (42) Πλημμύρα 2010 (42) Υγεία (41) Βαρδίκος (37) Ικαριακή Ραδιοφωνία (36) Αρχιπέλαγος (34) Θέσεις (33) Αθλητισμός (31) Καιρός (28) Εκδηλώσεις (26) Σύλλογοι (26) Φύση (23) Κόσμος (22) Δήμος Ικαρίας (21) Ενέργεια (20) Μαγειρική (20) Νομαρχία (17) Διαχείρηση Απορριμάτων (16) Εκπαίδευση (16) Μπάσκετ (15) Φούρνοι Κορσεών (14) Βόρειο Αιγαίο (13) Ιστορικά (12) Οικονομία (12) Αερομεταφορές (11) Δήμος Αγίου Κηρύκου (11) kavopapas.gr (10) Natura 2000 (9) Τουρισμός (8) Europedirect (7) Δήμος Ραχών (7) Ποδόσφαιρο (7) Φεστιβάλ Ικαρίας (7) Οδικό δύκτιο (6) Εξωτερική Πολιτική (4) Εταιρεία Ικαριακών Μελετών (4) Νησιά (4) Συγκοινωνίες (4) Χοροταξικό (4) Άρτεμις Ταυροπόλος (3) Έπαρχος Ικαρίας (3) Βαρελόσκυλα (3) Ομογένεια (3) ikariamag.gr (2) Άγιος Κήρυκος (2) Ελεύθερη κατασκήνωση (2) Εξπρές Σαμίνα (2) Επαρχείο Ικαρίας (2) ΠΑΜΕ (2) Σκάκι (2) ikarianet.gr (1) Εθελοντισμός (1) Μουσική (1) Σύλλογος Ικαρίων Επιστημονων (1)

14 Νοε 2010

Σχετικά με την ανακοίνωση-καταγγελία του κ. Γ.Καρίμαλη


Στις 10/11 έγινε  συνέλευση της ΑΣΠΙ στον Εύδηλο. Στην συνέλευση αυτή αποφασίστηκε η ψήφος κατά συνείδηση. Επίσης συζητήθηκε η προφορική πρόσκληση για συνάντηση που είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού από τους επικεφαλής των άλλων δύο συνδυασμών. Η απόφαση της συνέλευσης ήταν να μη γίνουν αυτές οι συναντήσεις, διότι λίγες μέρες πριν από τις επαναληπτικές εκλογές δεν έχουν νόημα, αφού δεν μπορούν ούτε να οδηγήσουν σε προγραμματικές συμφωνίες, ούτε να διαμορφώσουν κοινά προγράμματα. Αυτά για την ιστορία.
Δημοσιεύθηκε όμως μια καταγγελτική ανακοίνωση από τον κ. Γ. Καρίμαλη που δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις στους αναγνώστες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Ο κύριος αυτός συμμετείχε πριν το καλοκαίρι σε 3 συναντήσεις της ΑΣΠΙ, και στην συνέλευση του Κουντουμά στις 21/7/10 διαφώνησε πλήρως και αποχώρησε από το σχήμα. Είναι γνωστό σε όλους ότι μετά την αποχώρησή του αναζήτησε την τύχη του σε άλλο σχήμα. Στην συνέλευση του Ευδήλου λοιπόν δεν συμμετείχε, αφού είχαν προσκληθεί  οι υποψήφιοι και όσοι όλο το προηγούμενο διάστημα υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια. Το εύλογο ερώτημα είναι λοιπόν με ποιο δικαίωμα μας εγκαλεί, γιατί δεν αποδεχόμαστε τις δικές του απόψεις, μας καταγγέλλει και εκφράζεται απαξιωτικά για τη συνέλευση, παρουσιαζόμενος μάλιστα ως εκπρόσωπος ομάδας-τάσης που διαφώνησε.
Αν νομίζει ότι εκφράζει πολλούς άλλους συνδημότες, που έχουν τις ίδιες απόψεις μαζί του, τον προτρέπουμε να δημιουργήσει ένα νέο φορέα παρέμβασης. Εμείς του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και κάπου επιτέλους να κατασταλάξει δίνοντας ένα τέλος στις πολιτικές του περιπλανήσεις, για τις οποίες άλλωστε είναι γνωστός. Του ευχόμαστε επίσης να καταφέρει να αποφύγει τον τίτλο του πολιτικού καιροσκόπου και να μη διολισθήσει στην διεκδίκηση του τίτλου του πολιτικού συκοφάντη. Είναι κρίμα!
Εάν έχει ως σκοπό να εμπλέκεται αυτοβούλως κάθε φορά που κρίνει ότι μπορεί να ωφεληθεί ή να κάνει αισθητή την παρουσία του, δηλώνουμε ότι δεν θα εμπλακούμε μελλοντικά ούτε θα πέσουμε σε αυτήν την παγίδα της ανταλλαγής  ανακοινώσεων.
                                                                                                         Ικαρία, 12/11/2010
                                                                                                                 ΑΣΠΙ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρίμαλης μια χαρά τα λέει.!!Κάνατε το χατίρι των αναρχικών και των "αυτόνομων" που δεν κάνουν διάλογο με κανέναν??Αυτοί υπερισχύουν στο συνδυασμό σας??Δυστυχώς μόνο αυτοί θα σας ξαναψηφίσουν την επόμενη φορά,κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή να μην διαφωνούμε μαζί σας για να αποφύγουμε την προσωπική επίθεση??Καθόλου δημοκρατικό!!!Την πρώτη Κυριακή σας ψήφισα,με απογοητεύσατε.Ίσως τελικά να μην αξίζατε αυτό το ποσοστό...

Ανώνυμος είπε...

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές του δεύτερου γύρου δεν θα γινόταν κανένας διάλογος, αλλά "λαφυραγωγία" των τρίτων των εκλογών. Οι εκλογές πέρασαν τέτοιος κίνδυνος πια δεν υπάρχει, όποιος θέλει διάλογο ας το ξεκινήσει. Δεν είναι και τόσο πρωτότυπο το κόλπο μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γύρου να φοράνε οι δύο τα "καλά" τους. ΟΚ κάποιοι θέλουν να αποκτήσουν προνομιακές επαφές και με τη νέα κατάσταση και κάνουν το "χορευτικό" τους. Είναι κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα.

Ανώνυμος είπε...

οι ψηφοι του γαγλια στις ραχες του α'γυρου πηγαν σχεδον ολοι στον σταυριναδη.δειτε λιγο πιο προσεκτικα τα αποτελεσματα στα τμηματα και θα καταλαβετε.οι κατα τα άλλα "αυτονομοι","ανεξαρτητοι"...

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο διάλογος γίνεται ανοιχτός,και όχι πίσω από κλειστές πόρτες,κανείς δεν κάνει "χορευτικά" ούτε "λαφυραγωγία".Κι αν ο διάλογος λίγες μέρες πριν το ΄β γύρο δεν ωφελεί τότε γιατί ένα 3 σχήμα που γνωρίζει εκ των προτέρων (λογικά)πως δεν θα είναι στο ΄β γύρο,κατεβαίνει στις εκλογές;; Δηλαδή τι; Βγάλαμε τον δ.σύμβουλο και τώρα εσείς οι 710 να γίνετε σκορποχώρι γιατί δεν σας χρειαζόμαστε άλλο;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

o apolytos den kardizei tipota.....xanei

Πετρίτης είπε...

Αγαπητοί '΄'Ανώνυμοι'' ο κάθε υποψηφιος έχει προγραμματικες δηλώσεις εκεί κρίνετε.
το αν βγηκε 3ος ο Γαγλίας τι σημαίνει οτι θα πάει στο δευτερο γύρο να στιρίξει ποιούς???
τη παράταξη του Σταυρινάδη όπου έφαγε την λάσπη με το κουβά??? ή το ΚΚΕ που έχει απο την αρχή ουσιαστική διαφοροποίηση στις θέσεις τους σε πολλά σοβαρά ζητήματα.
Ας αφήσουμε στην ακρη τις διαφορές και είναι δημοκρατικο δικαίωμα του καθε ενος να ψηφίζει οτι θέλει...
το συνθημα της ΑΣΠΙ ηταν και ειναι ''Βγείτε απο το μαντρί'' πως περιμένετε τώρα μάντρωμα...(πιστεύω οτι απευθύνομαι σε καλοπροαίρετους συμπατριώτες μου και όχι σε κολλημένα μυαλλα!)

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι φοβηθήκατε μήπως "μαντρώσετε το ποίμνιο σας"; μην τρελαθούμε..μόνο οι ηλίθιοι μαντρώνονται.Πιστεύετε ότι σας ψήφισαν ηλίθιοι;Σας ψήφισαν 710 άνθρωποι που σας ήθελαν εκπροσώπους στον ΄β γύρο,ήθελαν να διαπραγματευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα,να δημιουργούσατε πρόσφορο έδαφος..τι δεν μπορείτε να καταλάβετε; Είναι αγένεια να απαντάς όχι σε πρόταση για διάλογο.Κ.Πετρίτη γιατί σε άλλες ανακοινώσεις σχολιάζετε υπέρ του συνδυασμού που σας πετούσε "λάσπη";

Ανώνυμος είπε...

Α και "κολλημένα μυαλά" είναι αυτά που δεν θέλουν διάλογο...μάλλον το πρώτο σχόλιο έχει δίκιο τελικά.

Πετρίτης είπε...

Κύριε ''Ανώνυμε'' μπορώ να σχολιάζω ότι θέλω χωρίς να σημαίνει ότι είμαι ενταγμένος πουθενά(δεν είμαι εκπρόσωπος κανενός),σχετικά με το ποιος πέταγε λάσπη έχω παραδείγματα, χωρίς να σημαίνει ότι φταίει ο νέος Δήμαρχος ή συλλήβδην όλη η παράταξη για αυτά που λέγανε ανεύθυνοι-κομματικοποιημένοι...
Αυτό που λέω και επιμένω καθότι είναι άποψη μου(αφού ο διάλογος είναι πάνω από όλα για εσάς)
είναι ότι δεν υπήρχε σημείο επαφής μεταξύ παρατάξεων που οι πολιτικές τους είναι η μέρα με τη νύχτα,άρα ο ''διάλογος'' εκείνη την ώρα μάλλον ψηφοθηρικός μου μοιάζει.Αν έβγαζε δηλαδή ανακοίνωση η ΑΣΠΙ ότι ξέρετε ψηφίστε τον τάδε ή τον δείνα θα είσαστε χαρούμενοι...? θέλω να πιστεύω ότι η ΑΣΠΙ έχει μέλλον στη Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεν θα ήθελε στο ιστορικό της να έχει ''συνεργασία'' με μελλοντικό της αντίπαλο....

Ανώνυμος είπε...

όχι "ψηφίστε αυτόν" αλλά "συζητήσαμε αυτά"και συμφωνήσαμε σε αυτά,λίγα,πολλά,ένα,έστω.Σημεία επαφής βρίσκονται και από το πουθενά καμιά φορά..και δεν ήξερα οτι βλέπετε μελλοντικούς αντιπάλους,νόμιζα οτι ελπίζατε σε μελλοντικούς συνεργάτες..!!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή αν δύο φίλοι έχουν τελείως διαφορετικές απόψεις δεν υπάρχει λόγος να συζητούν;;ούτε για το καλό του τόπου τους;;;; τώρα καταλαβαίνω πόσο άκαμπτη είναι η ΑΣΠΙ,και για το μέλλον της μην κρατάτε μεγάλο καλάθι..

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. Οι ανεύθυνοι-κοματικοποιημένοι (που σας πέταγαν λάσπη) δεν πήραν σταυρούς,και τα περισσότερα άτομα που βγήκαν για μένα είναι συζητήσιμοι και αξιόλογοι.Άρα γιατί;

Πετρίτης είπε...

Ισχύει αυτό που είπες για την κατάληξη των...λασπολόγων που κατέστρεφαν την εικόνα υγειών ομάδων.
Συνεχίζεις να μου απευθύνεσαι λες και είμαι εκπρόσωπος της ΑΣΠΙ....κάνεις λάθος δεν είμαι,εκφράζω αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό μου.
Αν θέλουν συζήτηση αγαπητέ μου και όχι ψηφοθηρία γιατί δεν τη ζητάνε τώρα...τώρα δεν έχουν ανάγκη απο διάλογο?(πιστεύω οτι θα το κάνουν όμως....)
Όταν λέω για μελλοντικούς αντιπάλους εννοώ εκλογικούς αντιπάλους...εννοείται πως για το καλό της Ικαρίας δεν εννοείται αντιπαλότητα αλλα μόνο διάλογος.

Ανώνυμος είπε...

τώρα με το 53%δεν ξέρω κατά πόσο έχουν ανάγκη να συζητήσουν με την ΑΣΠΙ,καλό θα ήταν να το θελήσουν όμώς γιατί πολλές από τις απόψεις της ήταν για μένα ολόσωστες,και πέρα απο την ακαμψία που με ενοχλεί είναι αξιόλογες οι θέσεις που έχει...